the Syndicate & Porsche drive to Transylvania Open

the Syndicate & Porsche drive to Transylvania Open

Doar câteva luni mai târziu dupa Winners Open, Porsche îmbracă din nou Clujul și showroomul din Pipera în haine de sărbătoare. Noul turneu de tenis, Transylvania Open, a debutat prin dezvăluirea unui container misterios poziționat în mijlocul orașului.  

Perioada 25 – 31 octombrie a creat contextul perfect pentru o serie de manifestări unice, care îmbină creativ pasiunea pentru tenis cu partea “spooky” a Transilvaniei.

“Suntem încântați că în această perioadă în care incertitudinea planează, mai ales în zona evenimentelor de anvergura Transylvania Open, am reușit să pregătim mai multe spații în care puținii participanți se pot bucura de Porsche și tenis, în condiții de siguranță. Alături de partenerii noștri de la Porsche, le-am pregătit iubitorilor “sportului alb” o mulțime de surprize, care vor intra sigur în albumul amintirilor preferate și care îi vor inspira să “Dare Forward”.”, Valentin Vernea, Client Service Director, the Syndicate.

Un photocorner atipic anunță timpul rămas până la încheierea turneului, printr-o minge de tenis care se transformă zilnic, câte puțin, în strălucitoarea Lună.

Vizitatorii showroomului au și ei zilele acestea parte de un decor de poveste.

„Este al doilea turneu după Winners Open, organizat în vară tot la Cluj, unde Porsche duce iubirea pentru tenis la un nou nivel. Suntem extrem de recunoscători că, în contextul pandemic, avem ocazia de a susține tenisul de performanță și de a întâmpina fanii din Cluj sau showroom cu o gură de aer proaspăt, prin inovație și creativitate.”, Adi Pascu, Brand Manager Porsche Romania.

Echipa the Syndicate
Florin Olingheru – Creative Director
Valentin Vernea – Client Service Director 
Lucia Bobi – Account Manager
Raluca Zoe – Art Director
Adrian Savescu – Art Director
Andrei Olingheru – Art Director
Ovidiu Anghel – Senior Copywriter
Andra Rădulescu – Copywriter

Echipa Porsche
Loredana Matei: Marketing , CRM & PR Manager Porsche
Adi Pascu: Director Executiv Importator Porsche

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


the Syndicate

the Syndicate – Intelligent Creativity Incepand din 2007, zeci de campanii care au generat vanzari record si cresteri remarcabile ale cotei de piata, noi branduri care au stralucit pe rafturi sau branduri care... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related