Care este cel mai durabil creion-gel pentru ochi?

Care este cel mai durabil creion-gel pentru ochi?
Sursă foto: Pinterest

Ochii femeilor sunt cea mai expresivă și interesantă parte a aspectului. Nu este surprinzător faptul că mulți artiști de machiaj și cosmetologi acordă atenție acestei părți speciale a feței. Machiajul realizat corect subliniază întotdeauna culoarea, adâncimea și forma frumoasă a ochilor. Acest lucru se poate face cu ajutorul fardurilor, rimelului și cu ajutorul creionului de ochi.

Eyelinerul este cel care ajută la evidențierea ochilor pe fundalul general. Poate fi lichid și aplicat cu o pensulă sau poate fi folosit ca un creion special. Până de curând, alegerea dintre o formă solidă și lichidă de eyeliner era destul de dificilă, dar acum a apărut un produs inovator în magazine -  creionul - gel.

AVANTAJELE CREIOANELOR - GEL PENTRU OCHI 

Creioanele cu gel se caracterizează printr-un plumb moale, cremos. Datorită acestui fapt, produsele sunt ușor de aplicat: par să alunece peste pielea pleoapelor. 

Spre deosebire de un creion de ochi clasic, creionul gel nu este potrivit pentru a desena săgeți clare. Dar cu ajutorul său, este ușor să faci alte opțiuni de machiaj. Creioanele cu gel sunt perfect umbrite și, în funcție de nuanță, sunt capabile să creeze un aspect natural sau, dimpotrivă, extravagant.

CUM SE ALEGE UN CREION GEL

Consistența creioanelor cu gel este destul de uleioasă, astfel încât fetele cu piele mixtă ar trebui să fie atente atunci când aleg astfel de produse. Mai bine să acordați atenție versiunilor rezistente la apă - de exemplu, de la Urban Decay. Se vor ține pe tot parcursul zilei, fără să se răspândească sau să se imprime pe pleoapa superioară.

Pentru fanii machiajului neobișnuit al ochilor, acordați atenție produselor de la Maybelline New York și L'Oréal Paris. Sortimentul acestor mărci include mijloace decorative cu nuanțe neobișnuite: verde, kaki, albastru.

CELE MAI BUNE CREIOANE - GEL PENTRU OCHI GIORGIO ARMANI

Creionul Waterproof Smooth Silk Eye are o textură foarte moale. Pigmentul rămâne ferm pe pleoape pe tot parcursul zilei, fără răspândire și fără a pierde saturația culorii. Produsul este prezentat în două nuanțe clasice - negru și gri închis.

L’ORÉAL PARIS 

Infaillible 24h are cinci nuanțe neobișnuite. Textura plumbului este destul de densă, dar nu murdărește sau nu se imprimă pe pleoapa superioară. Numele vorbește de la sine: produsul este gata să-și facă datoria 24 de ore. Folosiți-l cu încredere pentru a picta peste conturul mucos al ochilor. Acoperirea poate fi ușor îndepărtată cu apă micelară obișnuită.

MAYBELLINE NEW YORK 

Spre deosebire de majoritatea creioanelor cu gel, Master Drama poate trasa linii clare. Cu toate acestea, cu ajutorul acestuia va fi posibil să creați și săgeți umbrite, mai ales că produsul este prezentat în cinci nuanțe diferite - de la negru și maro clasic la verde și albastru intens. Produsul nu se răspândește, nu se imprimă pe o pleoapă nemișcată și este durabil.

URBAN DECAY 

Creionul Glide-On 24/7 literalmente „alunecă” peste piele - totul datorită compoziției, care include uleiuri (semințe de bumbac și jojoba) și vitamina E. Creionul este impermeabil, nu va fi imprimat pe pleoapa superioară și va rezista ferm atât timp cât aveți nevoie.Un alt avantaj incontestabil: creionul cu gel Glide-On 24/7 este prezentat în aproape 50  nuanțe: de la cele obișnuite la cele mai nebunești. O gamă nesfârșită de posibilități pentru a crea un machiaj deosebit,

Alegeți produsul potrivit și aflați trucurile de utilizare, acesta vă va permite să creați o imagine elegantă în doar câteva minute!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related