[Marcom 2022] Costin Buta: Este un mare Obor al comunicarii cu multe tarabe unde clientii sunt liberi sa isi aleaga

[Marcom 2022] Costin Buta: Este un mare Obor al comunicarii cu multe tarabe unde clientii sunt liberi sa isi aleaga

În Oborul comunicării romanesti ne este ghid Costin Buta, Managing Director WOPA. La taraba din dreapta avem NFT-uri ieftine, fara E-uri, pe stanga mai multe variante de Metaverse, dupa gust, la etajul unu tot felul de tech-innovation-digital immersion-content-experience-impact și tot așa. Toată lumea vinde poveste, clienții au de unde alege. 

Acum, piata este plina de tot felul de agentii care, sub caen-ul 7311, ofera unul sau mai multe servicii de creatie, branding, design, digital, PR, in-store, content, social media etc. pe diverse preturi, spune Costin.

Din valul nou de agentii mici si medii aparute dupa criza din 2008-2009, au rezistat doar cateva.  WOPA e una dintre agentiile supravietuitoare, povesteste Costin. Care sunt planurile lui pentru 2022 si ce se intampla cu piata de comunicare, vedeti mai jos:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


WOPA

Suntem independenti.Nu vorbim tot timpul frumos, dar vorbim liber. Suntem locali.Poate nu avem director de creatie „din occident”, dar avem unul nascut in Colentina, care face publicitate de 16 ani,... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Oameni

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related