[Obsesii part-time] Iarina Comănescu: Contrar așteptărilor, să scrii versuri pentru o piesă muzicală nu este doar artă. Și versurile se scriu pe un brief

[Obsesii part-time] Iarina Comănescu: Contrar așteptărilor, să scrii versuri pentru o piesă muzicală nu este doar artă. Și versurile se scriu pe un brief

Pentru Iarina Comănescu, muzica a fost dintotdeauna nucleul pasiunilor ei. Pentru că visa să ajungă ca artiștii ei preferați pe melodiile cărora își explora talentul, a început să facă primii pași în domeniul muzical prin lecții de canto. În căutarea unui mediu profesional în care firea ei artistică și creativă să se poată manifesta liber, a ajuns la publicitate. Când s-a înscris la facultate, nu știa foarte multe despre această industrie, dar o încânta ideea de a ajunge să își aducă viziunea proprie în campaniile de promovare a brandurilor. A experimentat cu strategia în cadrul agenției Friends\TBWA. A fost departmentul în care a înțeles cu adevărat ce înseamnă publicitatea și care a ajutat-o să aibă un debut premiat la WebStock atunci când a făcut tranziția către Copywriting.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

Dosare editoriale

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related