Ogilvy & Mather promoveaza Delma la fix!

Ogilvy & Mather a dezvoltat pentru brandul de margarina Delma o noua promotie pentru consumatori - "Premiile Delma iti vin la fix! In fiecare ora", care vine sa sustina relansarea Delma Sandvis - acum "muuult mai gustoasa", care a avut loc in luna septembrie. In dezvoltarea promotiei, echipa Ogilvy a urmarit gasirea unui mecanism cat mai simplu de acordare a premiilor, cat si decizia de a comunica premii pe ora ca mesaj principal al campaniei. De altfel, pentru a "dramatiza" mesajul campaniei, elementul vizual cheie, pe care il regasim in toate componentele comunicarii, este un ceas indicand ora fixa, insotit de mascota Delma.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Sectiune


Comentarii

pdumitru paul covaci
acum 12 ani
Ma numesc Paul Covaci si am fost sunat de catre o doamna de la dvs ptr a-i spune codul de pe capac.Neavand codul la indemana doamna a spus ca revine cu un telefon in 15 minute dar nu a mai sunat.Va rog remediati problema.

Cu stima Paul Covaci

nicolcioiu elena alina
acum 12 ani
acum 3sapt am fost suna-ta de o doamna de la voi si au spus ca am castigat diferite produse am trimis imediat capacul si declaratia si nu stiu de unde pot sa ridic premiu.va multimesc.


Related