Ogilvy & Mather promoveaza Delma la fix!

Ogilvy & Mather a dezvoltat pentru brandul de margarina Delma o noua promotie pentru consumatori - "Premiile Delma iti vin la fix! In fiecare ora", care vine sa sustina relansarea Delma Sandvis - acum "muuult mai gustoasa", care a avut loc in luna septembrie. In dezvoltarea promotiei, echipa Ogilvy a urmarit gasirea unui mecanism cat mai simplu de acordare a premiilor, cat si decizia de a comunica premii pe ora ca mesaj principal al campaniei. De altfel, pentru a "dramatiza" mesajul campaniei, elementul vizual cheie, pe care il regasim in toate componentele comunicarii, este un ceas indicand ora fixa, insotit de mascota Delma.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mindshare

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Branduri

Sectiune


Comentarii

pdumitru paul covaci
acum 17 ani
Ma numesc Paul Covaci si am fost sunat de catre o doamna de la dvs ptr a-i spune codul de pe capac.Neavand codul la indemana doamna a spus ca revine cu un telefon in 15 minute dar nu a mai sunat.Va rog remediati problema.

Cu stima Paul Covaci

nicolcioiu elena alina
acum 17 ani
acum 3sapt am fost suna-ta de o doamna de la voi si au spus ca am castigat diferite produse am trimis imediat capacul si declaratia si nu stiu de unde pot sa ridic premiu.va multimesc.


Branded


Related