WOPA face Soarele să RĂSARĂ ÎN SUD pentru Sun Plaza

WOPA face Soarele să RĂSARĂ ÎN SUD pentru Sun Plaza

Când îți vine o idee bună, nici regulile astrofizicii nu mai contează!
Și chiar asta s-a întâmplat când WOPA a primit brief-ul pentru noua campanie de imagine pentru mall-ul Sun Plaza.
Totul a plecat de la un gând foarte simplu.
Sun Plaza este epicentrul vieții din Sudul Bucureștiului.
Este principalul reper, este zona de cumpărături, este zona de entertainment, este meet-up-ul oamenilor de toate vârstele.
Este, de ani buni, poarta de intrare în Sud.
Și de aici a plecat gândul.
Pentru că tot ce e mai bun în Sud răsare din Sun Plaza, de ce nu ar răsări și însuși Soarele?

”A fost genul de idee care a venit ca un soi de ”Cum ar fi dacă?”. Și apoi, cu cât am stat și ne-am gândit, ne-am dat seama că suna din ce în ce mai bine. Poate și datorită faptului că, în timp ce toată lumea vrea să-și rezerve statutul de ”locul distracției” sau ”locul de shopping”, noi am reușit să facem ca din Sun Plaza să răsară nu doar Soarele, ci și fiecare lucru bun pe care îl are de oferit. Adică, tot ce e mai mișto în București răsare în Sud!”. spune Daniel Hărmănescu, Senior Copywriter WOPA.

„Orice colaborare de succes se bazează pe trei lucruri simple: comunicare directă, respect reciproc și transparență. Iar când acestea vin la pachet și cu un plan de marketing bine pus la punct, un calendar de comunicare ce lasă loc la foarte puține surprize și încurajarea unei abordări creative, atunci lucrurile nu pot ieși decât bine.”, Monica Iosif, Senior Account Manager WOPA.

“Noi, la Sun Plaza, înțelegem rolul pe care îl avem pentru clienții noștri. Fiind singurul mall din București cu stație de metrou, dar și amplasarea într-o intersecție importanta pentru comunitatea din sud, Sun Plaza este un loc în care foarte mulți oameni iau contact cu noi zilnic; în drum spre birou sau înapoi spre casa. Sun Plaza se afla în centrul activităților celor ce locuiesc în această zonă și ne-am propus încă de la deschidere să fie locul în care te simți confortabil, în care găsești tot ce ai nevoie, locul în care sunt prietenii tai, care îți oferă experiențe noi în fiecare an și care te încurajează să revii. Pentru noi și cei din proximitate, soarele “răsare” în Sud!”, Irina Studineanu, Deputy Center Manager Sun Plaza.

Credits:

Echipa WOPA:
Group Account Director: Andra Țivichi
Senior Account Manager: Monica Iosif
Creative Director: Dragoș Ometiță
Senior Copywriter: Daniel Hărmănescu
Senior Art Director: Ștefan Manole

Echipa SUN PLAZA
BTL Marketing Specialist: Gia Băcioiu
Marketing Specialist: Raluca Rădulescu
Digital Content Coordinator: Elena Tudor
Deputy Center Manager: Irina Studineanu

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


WOPA

Suntem independenti.Nu vorbim tot timpul frumos, dar vorbim liber. Suntem locali.Poate nu avem director de creatie „din occident”, dar avem unul nascut in Colentina, care face publicitate de 16 ani,... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related