Heritage Truck „Driven by Dreams”, în premieră mondială la București

Heritage Truck „Driven by Dreams”, în premieră mondială la București

Marii visători au spus dintotdeauna că ceea ce îţi poţi imagina devine realitate. Asta, însă, dacă lucrezi asiduu la visul tău şi faci tot posibilul şi, de ce nu... imposibilul.

Odată ce l-ai adus la viaţă, prin perseverenţă, determinare, ambiţie şi suflet, el va dăinui în timp, peste ani şi ani. Totul este posibil, până la urmă, dacă inima ta bate pentru visul pe care l-ai avut dintotdeauna. Cel puţin, aşa credea Ferdinand Porsche, fondatorul brandului de legendă care îi poartă numele şi astăzi. Iar acum, în 2023, Porsche împlineşte 75 de ani de istorie “Driven by Dreams”.

Şi, odată cu împlinirea visului lui, Ferry Porsche a făcut acelaşi lucru cu cel al milioanelor de pasionaţi auto din întreaga lume. Prin maşinile pe care le-a creat datorită simţirii sale, el le-a oferit şoferilor cu sânge de pilot, încă din 1931, emoţie pură, adrenalină inegalabilă, senzaţii incredibile, toate contopite în simbioza unui design cuceritor.    

Din 1951 şi până astăzi, moştenirea bogată Porsche s-a perpetuat cu fiecare model apărut, cu fiecare cursă câştigată în competiţii internaţionale şi cu fiecare apăsare a pedalei de acceleraţie.

Iar între 30 aprilie şi 5 mai, marca  Porsche, cu suportul Syndicate, scrie noi file de istorie în cadrul expoziţiei neconvenţionale Porsche Heritage Truck „75 Years Driven by Dreams”, în premieră mondială la Bucureşti.

În Piaţa Constituţiei, Porsche au adus la viaţă visul celui care a transformat maşina într-o operă de artă iconică, cu gândul la bucuria tuturor posesorilor, pasionaţilor, cunoscătorilor şi a celor care apreciază Porsche în adevăratul sens al cuvântului.

Publicul pășește aici într-un labirint experienţial al fascinantei istorii Porsche, experimentând astfel un veritabil carusel senzorial. Încă de la intrare în expoziţie, fanii pot descoperi începutul acestui vis şi primii paşi făcuţi de fondator pentru a-l împlini.

De la machete ale modelelor iconice Porsche, la uniforma şi echipamentul pilotului campion ]n 2017 la Le Mans, până la motoarele legendare care au câştigat nenumărate trofee, şi la „testarea” volanului de la Cursa de 24 de ore de la Le Mans, publicul a putut simţi pe propria piele emoţia mistuitoare a lui Ferry Porsche.

“Ne bucurăm ca, am reuşit să transpunem pragmatic cei 75 de ani de istorie Porsche Driven by Dreams într-o experienţă unică, înţesată de emoţie şi bucurie pentru publicul nostru extraordinar. Faptul că Porsche Heritage Truck s-a desfăşurat la Bucureşti, în premieră mondială, reprezintă încă o încununare a succesului pentru noi.”, declară Loredana Matei, Marketing, CRM & PR Manager Importator Porsche România. 

Încă o dată, am pus la treabă sinergia the Syndicate-Porsche, în cadrul acestui proiect care ne-a solicitat, la rândul nostru, imaginaţia îmbinată cu pragmatismul, pasiunea şi creativitatea aplicată inteligent. Personal, cred că atunci când chiar pui pasiune, rezultatele vorbesc de la sine. Şi sunt sigură că această părere este împărtăşită şi de către colegii mei, pe care îi felicit şi pe această cale”, mărturiseşte Lucia Bobi, Account Director the Syndicate.

 

Credits:

Echipa Porsche:
Loredana Matei – Marketing, CRM & PR Manager Importator  Porsche România
Adrian Pascu – Director Executiv Importator Porsche România
Alexandru Goagea - Business Development Manager Importator Porsche România

Echipa the Syndicate:
Valentin Vernea – Client Service Director
Lucia Bobi – Account Director
Roxana Lupu – Account Executive
Florin Olingheru – Creative Director
Andrei Olingheru – Art Director
Sabin Bălşanu – Senior Copywriter

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


the Syndicate

the Syndicate – Intelligent Creativity Incepand din 2007, zeci de campanii care au generat vanzari record si cresteri remarcabile ale cotei de piata, noi branduri care au stralucit pe rafturi sau branduri care... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related