POV ești mentor în Pepsi Space și inspiri Gen Z să se înscrie în campanie

POV ești mentor în Pepsi Space și inspiri Gen Z să se înscrie în campanie

Maeștri în meme, specialiști în TikTokuri, a venit vremea să vă faceți cunoscute talentele voastre din Social Media! În această vară, Pepsi vă oferă o platformă pe care să străluciți: Pepsi Space e locul în care conținutul creat de voi devine cunoscut în toată țara. 

Mai mult decât atât: aveți oportunitatea de a învăța secretele online-ului de la echipa de influenceri Pepsi și un grup special de mentori care vă sunt alături în campanie. Provocarea a fost lansată de Smiley, cel mai longeviv și cunoscut ambasador Pepsi, care îi cheamă pe cei din Gen Z să se alăture comunității de creatori online. Fiecare categorie din campanie are un mentor special care să introducă participanții în tainele social media, de la dansuri pe TikTok la efecte vizuale sau fotografii amuzante. 

 

Meme, dans, food, artsy mood

Sport, dans, croșetat, pisici amuzante, meme, fotografii artsy. Inspirația din online nu are limite. Pentru că fiecare are ceva de spus și de arătat în Social Media, iar creativitatea ia forme noi la Generația Z. Pepsi încurajează manifestările acestei energii creatoare diverse și oferă spațiile de comunicare Pepsi pentru a promova creațiile consumatorilor. 

Influencerii și mentorii Pepsi au pregătit sfaturi și tutoriale pentru participanții Pepsi Space și îi susțin pe tot parcursul campaniei, arătându-le cele mai bune moduri în care să își exprime creativitatea. 

 Fiecare categorie de conținut are propriul mentor: Cristina Stefania la TikTok dances, Miss Wellington la Food styling, Poze artsy foarte based cu Eliana Bogdan, Visual graphics that pop cu CuscrewNuta Kiki la clipuri low-key amazing, Goguci la Memes that slay.

 

Inspirația de la influencerii Pepsi

Influencerii Pepsi au dat startul campaniei Pepsi Space cu propriile creații. O parte din content creatorii Pepsi au devenit mentori și au apărut în Pepsi Space și pe OOH-uri din toată țara, pentru a inspira și ajuta participanții să se înscrie în campanie.

Creațiile influencerilor au fost dezvoltate în cadrul bootcampului Pepsi, un eveniment anual al brandului, în care creatorii se întâlnesc și creează împreună pentru a duce universul Pepsi la un nou nivel. Mentorii Pepsi au avut mână liberă să creeze și să inspire oamenii cu ceea ce știu ei cel mai bine să facă.

Pentru a ajunge la toate comunitățile creative relevante și a comunica direct cu oamenii interesați de content creation, Pepsi Space este susținut de o gașcă extinsă de influencers, cunoscuți pe nișele lor de content: Alex Trif & Catalin Z pe zona de TikTok, Valentin Popescu pe memes, Rareș Molnar pe ilustrații și grafică.

Mentorii vor juriza înscrierile participanților și vor alege cele mai bune 6 înscrieri din fiecare categorie, care vor fi premiate cu premii de 5000 de euro. Fiecare material ales primește o cămașă Pepsi Space x MySimplicated limited edition. Cele mai bune lucrări vor ajunge pe billboard-urile, posterele, bannerele, postările și video-urile Pepsi.

Pepsi Space vă așteaptă creațiile până pe 31 iulie: e timpul să vadă toată lumea ceea ce știți să faceți, iar conținutul gândit de voi să apară în universul Pepsi. 

 

Credits

Pepsi România
Alexandra Burdulea - Senior Brand Manager Pepsi
Maria Dorofte – Junior Brand Manager Pepsi
Delia Corniciuc - Senior Marketing Manager Beverages PepsiCo România

Leo Burnett
Diana Alexa - Managing Director
Victor Stroe - Associate Director & Head of Planning
Ana Miculescu – Growth & Innovation Director
Alexandra Slotea – Account Manager
Florina Simon – Senior Digital Account Manager
Maria Roncea - Social Media Manager
Oana Năstase – Sr. Digital Planner
Adriana Pascan – Chief Creative Officer
Andrei Nica – Deputy Creative Director
Silvana Frînculescu – Art Director
Mara Sabau - Art Director
Paul Crăciunescu – Copywriter
Bianca Muscalu - Copywiter

OMD
Razvan Meirosu - Media Director
Ruxandra Carstea – Influencer Marketing Specialist
Luiza Florescu – Influencer Marketing Specialist

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Campanii

Sectiune



Branded


Related