[Start in industrie] Patricia Bălan: Social Media este cartea de vizită a brandului în zilele noastre

[Start in industrie] Patricia Bălan: Social Media este cartea de vizită a brandului în zilele noastre

Peste 20 de ani, vom intra într-un Cyberpunk al Publicității, își imaginează Patricia Bălan, Social Media Executive @ Minio Studio. Până atunci, antrenăm creativitatea, ne jucăm cu AI-ul și înfruntăm bugetele cu răbdare. 

Patricia a făcut Facultatea de Management în cadrul Academiei de Studii Economice din București și a cochetat mereu cu Social Media. ”Ce o să faceți voi în viață, dacă stați toată ziua pe Facebook?”, întrebau îngândurați profesorii și părinții. ”Social Media Specialist”, a răspuns Patricia, care a început să își caute un job în acest domeniu din al treilea an de facultate. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Maker Studio

Maker Studio este un hub de creatori ce produce continut video snackable co-creat alaturi de un colectiv de tineri Makeri, pentru tinerii consumatori. Este un nou mod de a crea content relevant si engaging pentru... vezi detalii »

Minio Studio

Gandim strategic si executam creativ. Asta facem noi la Minio Studio. Suntem o agentie lansata in 2016 si care, dupa doar 3 ani, a ajuns sa ocupe locul 28 in Forbes Ad Agencies List. Oferim mai mult decat campanii... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related