IAA Romania are un nou Comitet Director

In cadrul Adunarii Generale a International Advertising Association - IAA Romania de ieri, a fost aleasa noua echipa care va conduce organizatia pentru urmatorii 2 ani.

Totodata, membrii IAA au decis marirea numarului de membri in Comitetul Director IAA, de la 7 cati sunt acum, la un numar de 9. Aceasta marire se datoreaza cresterii numarului de membri ai organizatiei, precum si a diversitatii si complexitatii proiectelor in care asociatia este implicata, proiecte desfasurate in beneficiul intregii industrii de publicitate din Romania. Din Comitetul Director IAA fac parte reprezentanti ai agentiilor de publicitate, ai clientilor, ai agentiilor de research si ai media.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related