Jose Miguel Sokoloff & Sever Savanciuc: Am trecut de la o creativitate care evolua blând la una disruptivă, revoluționară

Jose Miguel Sokoloff & Sever Savanciuc: Am trecut de la o creativitate care evolua blând la una disruptivă, revoluționară

În ciuda schimbărilor dramatice care se întâmplă cu o viteză uluitoare în jur, de la AI la piața muncii, de la tulburări sociale la revoluții tehnologice, în comunicare există o constantă care nu își schimbă sensul: Puterea creativității de a rezolva probleme. Acesta este rolul profesioniștilor din comunicare, crede Jose Miguel Sokoloff, Global President MullenLowe Creative Council. Originar din Columbia, unul dintre cei mai premiați creativi din lume, Miguel a avut o contribuție impresionantă prin proiectele sale, derulate timp de 10 ani, în demobilizarea Gherilelor FARC din jungla columbiană și a jucat un rol important în stabilirea păcii în țară.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Pozitii

SectiuneBranded


Related