Cum se castiga un Grand EFFIE

Grand EFFIE-ul acordat anul acesta in cadrul EFFIE Romania 2007 a revenit campaniei "Smaller but handier", create de Headvertising pentru Gazeta Sporturilor.

Pe lista de finalisti pentru marele premiu al festivalului care premiaza eficienta campaniilor de comunicare s-au mai aflat campaniile "The Guide", brand Banca Romaneasca, semnata de Graffiti BBDO si "Salonta" pentru Salonta, semnata de Next Advertising si CAP.
"Pentru noi acest Grand EFFIE inseamna foarte mult, pentru ca vine intr-un moment foarte potrivit - clientii pot sa vada nemijlocit cum schimbarea noastra de pozitionare pe piata, care pune Eficienta comunicarii in prim-plan, are o baza concreta si recunoscuta public. What Works Best, mantra noastra, e chiar principiul dupa care functionam zilnic, si nu doar un slogan de pus langa logo", spune Serban Alexandrescu, director de creatie Headvertising.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Next Advertising

Suntem o agentie de publicitate independenta full-service, oferind consultanta de marketing, creatie, media, productie si BTL. Facem tot ce face orice multinationala, doar ca nu exista Next New York care sa ne... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneBranded


Related