Primul panou interactiv controlabil prin telefon, inovatia Media Direction pentru Pepsi

Agentia Media Direction a lansat pentru Pepsi primul panou OOH care poate fi controlat prin intermediul telefonului mobil. Potrivit unui comunicat de presa, panoul 3D vine in completarea unui alt proiect inovativ realizat de Media Direction, reprezentat de cele 3 statii de autobuz Pepsi, in preajma carora posesorii de telefoane mobile cu tehnologie Bluetooth pot primi rington-uri, logo-uri sau coduri cu care se pot inscrie pe site-ul Pepsi, avand sansa sa castige un bilet la concertul Black Eyed Peas.

Panoul OOH a fost amplasat in zona Sf. Gheorghe a Bucurestiului si poate fi controlat de orice posesor al unui telefon prin doua posibilitati: prin bluetooth, pentru cei aflati in apropierea panoului sau prin inscrierea pe site-ul Pepsi. Prima dintre modalitati include posibilitatea de a programa propriul joc de lumini pentru 60 de secunde, iar ambele permit downloadarea in mod gratuit a unei aplicatii software.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Branduri

Sectiune

DictionarRelated