Reinert si Mercury360 comunica pe gustul copiilor

H. & E. Reinert, lider de piata in domeniul specialitatilor din carne in Germania, recent intrat pe piata din Romania, lanseaza un nou brand - Martinel - special gandit pentru copii.

Martinel este o gama de mezeluri pentru copii cu mare succes in Germania care intra acum si pe piata romaneasca. Produsul acopera o nisa foarte slab exploatata in categorie: aceea a alimentelor sanatoase, create special pentru copii, care imbina ingrediente sigure cu forme neobisnuite si in acelasi timp foarte atragatoare.

Asa cum se intampla in cazul oricarui produs pentru copii, comunicarea trebuie sa aiba in vedere doua categorii de public diferite. Pe de o parte mesajul trebuie livrat catre decision-maker, catre cumparatorul acestui produs (in acest caz, mamele cu copii de pana la 12 ani), pe de alta parte nu puteau fi pierduti din vedere consumatorii finali de Martinel (copiii).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related