Au inceput inscrierile pentru Congresul mondial al IAA de la Washington, DC

In perioada 7-9 Aprilie 2008 va avea loc la Washington, DC, cel de al 41-lea Congres mondial al International Advertising Association.

Desfasurat de aceasta data sub tema "What's Coming Next", Congresul se organizeaza o data la doi ani si va reuni personalitatile marcante ale industriei internationale de marketing si comunicare.
Cu aceasta ocazie, IAA intentioneaza sa prezinte teme si subiecte ce vor conduce participantii intr-o calatorie in care vor descoperi remarcabile insight-uri globale, noutati si studii de caz ce pe care putine evenimente le pot acoperi la un nivel cu adevarat global.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related