Incep inscrierile la prima scoala de creatie din Romania

Scoala de creatie ADC*RO asteapta inscrierile pentru concursul de admitere incepand cu 1 februarie si pana la 10 martie, la adresa www.scoalaadc.ro.

Prima editie a Scolii ADC*RO ii va avea ca tutori pe cei mai reprezentativi directori de creatie din agentiile din tara: Adrian Botan - McCann Erickson, Adrei Cohn - Cohn&Jansen|Ashley&Holmes, Bogdan Naumovici - Leo Burnett, Carmen Tiderle - GMP, Costin Popescu - Cap, Dorian Pascuci - ADDV Euro RSCG, Ema Prisca - Graffiti BBDO, Liviu David - Next Advertising, Octav Gheorghe - Gavrila&Asociatii, Sorin Tranca - Friends Advertising, Serban Alexandrescu - Headvertising, Valentin Suciu - Odyssey.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

GMP Advertising

GMP Advertising este una dintre cele mai premiate agenții independente din România pentru eficiență și creativitate. Este singura agenție românească deținătoare a două trofee Agenția Independentă a Anului... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune


Comentarii

ilhan ramazan
acum 11 ani
unde este sediul scolii,exista limita de varsta,trebuie sa fii absolvent al vreunei scoli de specialitate?
Georgel 1
acum 11 ani
puteti sa va documentati mai bine in legatura cu aceasta scoala la: www.scoalaadc.ro


Related