GMP are doua lucrari in finala Golden Drum - The Corbis Photography Award

GMP este prima agentie din Romania care are doua lucrari finaliste la Golden Drum - The Corbis Photography Award. Lucrarile aflate pe shortlist sunt: "Champagne" (Timisoreana) si "Iwo Jima" (Concordia), informeaza un comunicat al agentiei.

"Ne pare bine ca cineva s-a gandit sa premieze si sa recompenseze  estetica lucrarilor, dincolo de criteriile specifice publicitatii. Dorinta noastra a fost de a realiza niste lucrari de o calitate deosebita si de aceea am ales sa colaboram cu profesionisti foarte buni, carora le multumim. Pentru Timisoreana cu fotograful german Oliver Paffrath, iar pentru Concordia cu baietii de la Carioca", a spus Cosmin Ezaru, Senior Art Director GMP.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

GMP Advertising

GMP Advertising este una dintre cele mai premiate agenții independente din România pentru eficiență și creativitate. Este singura agenție românească deținătoare a două trofee Agenția Independentă a Anului... vezi detalii »

Sectiune

DictionarRelated