Media Direction a realizat campania media pentru noul model Renault Laguna

Media Direction semneaza campania de media pentru promovarea noului model Renault Laguna. Campania se desfasoara in perioada 17 martie - 13 aprilie si traduce intr-o maniera creativa ideea de siguranta, confort si placerea de a conduce - acestea fiind, de altfel, atribute care au facut din noua Laguna una dintre cele mai premiate masini din clasa ei.

Campania de media a debutat printr-o serie de proiecte speciale. In prima zi s-a urmarit cresterea vizibilitatii prin prezenta mesajelor in toate cotidianele cu relevanta pentru targetul Laguna.

Mesajele noii campanii au avut exclusivitate in paginile Gazetei Sporturilor. Acestea au fost transmise intr-o maniera creativa: cate un mesaj pe fiecare pagina a ziarului, formand, in final, un text coerent, centrat in jurul ideii principale a campaniei. Pe langa aceasta, campania a mai cuprins si cate un spread in Jurnalul National si Evenimentul Zilei, urmat de machete full page.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune


Comentarii

Batar Rowaiaru
acum 16 ani
Precizare: Dr. Oetker nu mai e client Media Direction incepand cu '08.


Branded


Related