Senior Interactive comunica online Alexandrion 5*

Senior Interactive a dezvoltat pentru Alexandrion Grup site-ul www.finedrinks.ro, platforma online pentru brandul Alexandrion 5*. Finedrinks.ro este un prim proiect din seria propusa de Senior Interactive in cadrul strategiei de marketing online dezvoltate pentru Alexandrion pentru anul in curs.

Publicul tinta este reprezentat in special de tineri, pentru care Internetul este un important mijloc de comunicare. Utilizatorii au la dispozitie un site dinamic, ce ofera posibilitati de socializare si interactivitate, unde si-au exprimat preferintele in materie de muzica, locuri de vacanta, haine si gadgeturi, pot afla ultimele noutati despre petrecerile Alexandrion pe blogul integrat si pot castiga premii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related