Wrigley Romania si Senior Interactive dau salariumaimare.ro

Wrigley Romania a lansat site-ul www.salariumaimare.ro, platforma promotionala online dedicata brandului Winterfresh Extrem. Site-ul reprezinta un exercitiu online, intr-o maniera amuzanta, care pregateste orice angajat pentru momentul extrem al cererii unei mariri de salariu. Asemanarea cu viata reala se opreste aici, promotia oferind ca premiu chiar o marire de salariu, pe langa alte premii zilnice. Conceptul si dezvoltarea site-ului au fost realizate de agentia Senior Interactive.

Site-ul este o aventura intr-o atmosfera corporatista, in care utilizatorului i se ofera ocazia sa mearga in fata sefului pentru a cere o marire de salariu. Utilizatorul primeste de la sef o serie de misiuni, a caror indeplinire il pot face fericitul castigator al unei mariri de salariu pentru urmatoarele 6 luni. In aceste misiuni el trebuie sa interactioneze cu diversi colegi corporatisti, care ii verifica cunostintele, prin intermediul unor quiz-uri.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

SectiuneRelated