Echipa de project management Senior Interactive implineste 1 an

Senior Interactive, una din cele mai importante agentii independente full-service de comunicare interactiva din Romania, anunta implinirea unui an de la infiintarea oficiala a echipei de project management. Recent, echipei de project management Senior Interactive condusa de Adrian Chirila s-au alaturat doi colegi noi, Radu Naghel si Mihail Razvan Staicu. Astfel, impreuna cu Radu si Mihail, echipa numara in prezent 5 specialisti in project management interactiv.

"Realizarile intregii echipe pe tot parcursul anului ne dau increderea ca putem obtine rezultate peste asteptari si in proiectele viitoare, mai ales ca provocarea noastra este sa actionam strategic pe termen lung. Consolidarea echipei reprezinta un pas important in sustinerea obiectivelor pe care le urmarim," a declarat Adrian Chirila, Manager Departament Project Management.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

SectiuneRelated