Senior Interactive a lansat pentru Wrigley site-ul Squish.ro

Senior Interactive a lansat pentru Wrigley Balkan East site-ul www.squish.ro - platforma de comunicare online a brandului Juicy Fruit Squish. Site-ul este o excursie in lumea de reverie a tinerilor challengeri, combinand modalitati de navigare video cu un continut creat de "cercetatori" atenti si experimentati a ceea ce inseamna cool si underground romanesc.

Conceptul site-ului este centrat in jurul recrearii unui spatiu intim unui challenger, asezat comod pe canapeaua din camera sa, inconjurat de obiecte si ganduri care il definesc. Accesul catre contentul site-ului se face prin click pe zone de obiecte din camera, grupate tematic, care introduc vizual temele de content propuse in site: Mind's Athletic, Hot or not, Eco-U, Different Sounds, Work Art. Personajul aflat pe canapea, privindu-si camera dintr-o perspectiva eye-view, se deplaseaza catre grupul de obiecte ales, care devin background-ul grafic al paginii de content ce urmeaza sa fie accesata.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Sectiune


Comentarii

ana cucosh
acum 10 ani
site-ul asta e pe bune? si vinde WRIGLEY? da' WRIGLEY stie?


Related