Senior Interactive a lansat pentru Wrigley site-ul Squish.ro

Senior Interactive a lansat pentru Wrigley Balkan East site-ul www.squish.ro - platforma de comunicare online a brandului Juicy Fruit Squish. Site-ul este o excursie in lumea de reverie a tinerilor challengeri, combinand modalitati de navigare video cu un continut creat de "cercetatori" atenti si experimentati a ceea ce inseamna cool si underground romanesc.

Conceptul site-ului este centrat in jurul recrearii unui spatiu intim unui challenger, asezat comod pe canapeaua din camera sa, inconjurat de obiecte si ganduri care il definesc. Accesul catre contentul site-ului se face prin click pe zone de obiecte din camera, grupate tematic, care introduc vizual temele de content propuse in site: Mind's Athletic, Hot or not, Eco-U, Different Sounds, Work Art. Personajul aflat pe canapea, privindu-si camera dintr-o perspectiva eye-view, se deplaseaza catre grupul de obiecte ales, care devin background-ul grafic al paginii de content ce urmeaza sa fie accesata.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Geometry

Geometry este agentia de End to End Creative Commerce, parte a WPP. Obiectivul nostru este acela de a crea experiente in retail care sa duca la cresterea businessului. Credem ca spatiul de retail are cel mai... vezi detalii »

Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune


Comentarii

ana cucosh
acum 11 ani
site-ul asta e pe bune? si vinde WRIGLEY? da' WRIGLEY stie?


Branded


Related