Petrom cheama la schimbarea atitudinii fata de resursele planetei intr-o campanie semnata Ogilvy

Ogilvy Group a dezvoltat pentru Petrom "Resurse pentru Viitor", primul proiect de mare anvergura lansat de o companie romaneasca pe un subiect important si actual in intreaga lume - consumul rational al resurselor. Proiectul face parte din platforma de responsabilitate sociala dezvoltata de Ogilvy pentru compania Petrom "Respect pentru viitor".

"Resurse pentru viitor" este unul dintre raspunsurile companiei Petrom la mentalitatea actuala privind problema resurselor. Prin acest program Petrom si-a propus un dublu demers: pe de o parte, asumarea in interiorul companiei a unui comportament responsabil fata de resursele planetei, si, pe de alta parte, incurajarea publicului larg sa foloseasca resursele cu responsabilitate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

SectiuneRelated