Om nou la creatie in Mercury360

Creatia Mercury360 anunta venirea in echipa a brazilianului Wolfgang Florian Covi (aka Wolf) pe postul de Senior Copywriter.

Wolf are 24 de ani, dintre care 5 petrecuti in agentii braziliene precum Talent São Paulo (2003-2005) si McCann Erickson São Paulo (2005-2008). In toti acesti ani a scris si a dat idei de campanii pentru branduri ca Chevrolet, Toshiba, Parmalat, Santander, ABN Amro Bank, Microsoft, Johnson & Johnson, Unilever, Goodyear, Nestlé, HBO, American Airlines, Colgate-Palmolive. Are lucrari in Lürzer's Archive Magazine si a fost premiat la One Show, London Festival si la cele mai importante festivaluri din Brazilia - Creation Club of São Paulo, Popular Choice, Brazilian Advertising Association, Gramado Festival.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related