Romanian PR Award 2023, sub semnul diversității

Romanian PR Award 2023, sub semnul diversității

Înscrierile la cea de-a 21-a ediție a competiției Romanian PR Award încep astăzi şi se vor încheia pe 6 octombrie 2023.  

„Lansăm un nou deceniu la Romanian PR Award sub semnul diversității. Credem că breasla noastră poate acomoda o doză considerabil mai mare de diversitate ‚practică’, fie că ne referim la diversitatea de talente şi resurse puse în joc sau pur şi simplu la diversitatea de abordări şi instrumente. Diversitatea înseamna reîntoarcere la dialog și valorificarea ‘celuilalt’ în profesia noastră. Diversitatea înseamnă deschidere către noi surse de inspirație și invitația de a inova. Esențială ni se pare însă recunoaşterea rolului pe care conceptul îl poate avea pentru parcursul industriei, experiența nemijlocită a diversității şi valorificarea ei în concret”, a declarat Dana Oancea, Președintele Forum for International Communications.

Înscrierile se pot face până vineri, 6 octombrie 2023. Sunt eligibile proiectele care s-au desfășurat în ultimii doi ani.

Jurizarea competiției reunește competențe din 15 țări și este asigurată de directori de comunicare ai companiilor Raiffeisen Bank, Coca Cola HBC, Banca Transilvania, Ursus Breweries, Siemens, Gilead, Mondelez, Penny, MedLife, L’Oréal, Kaufland, Janssen, Novartis, Tazz, Sphera Franchise Group, Samsung, Sanofi, Unicredit, Renault, JTI, DiDi, Zentiva, BCR, Mastercard, Provident, Thales, Anchor, reprezentanți ai rețelelor globale – Ogilvy, GOLIN, Spoon, Brunswick, Heritage House, executivi ai agențiilor locale de PR - GRF+, GMP PR, MSL The Practice, DC Communication, GOLIN, Rogalski Damaschin PR, McCann PR, SmartPoint, Zaga Brand, The Public Advisors, Oxygen, 2activePR, Ogilvy, Dăescu Borțun Olteanu, Jam Session, Media Pozitiv, Axios, Conan PR, Minio, Image PR, Free Communication, Chapter4, Pastel, Deci Se Poate, PR & More, DiFine PR, The House PR Agency, Tudor Communication, Confident Communications, WefflerMark, Line Agency, Bad Habits Agency, Crafters, precum și consultanți independenți, reprezentanți ai mediului academic, reprezentanți ai organizațiilor profesionale Arthur W. Page Society, ARRP, CIPR, PROI Worldwide și AMEC.

Gala Romanian PR Award se va ține în seara zilei de 28 noiembrie, la JW Marriott Grand Hotel. În afara premiilor pe categorii, juriul va acorda distincțiile PR Agency of the Year, PR Innovator of the Year și Best Use of PR Measurement & Evaluation.

Raiffeisen Bank continuă acordarea disticției „Best of PR Measurement & Evaluation”, prin care recunoaște excelența practicilor de evaluare în PR.

Premiul special „PR Innovator of the Year” oferă vizibilitate proiectelor care prin inovația pusă în joc și excelența execuției trec dincolo de granițele comunicării obișnuite, de limitele actuale de practică și acceptare.

Romanian PR Award este susținut de partenerii - Raiffeisen Bank, Ursus Breweries, Coca Cola HBC, MedLife, Penny, Banca Transilvania, Mastercard, Tazz, Provident și de partenerii media – PR Romania, Revista Cariere, IAA, IQads, Adhugger, CSR Romania și Zelist.

Aflată la cea de-a 21-a ediție, Romanian PR Award este cea mai importantă competiție națională de recunoaștere a excelenței în domeniul Relațiilor Publice. Un proiect ‚încăpățânat’ și de cursă lungă care a reușit să adune sub aceeași umbrelă parteneri prestigioși, nume marcante ale breslei, concurenți valoroși și zeci de tineri aspiranți la o carieră în PR. Importanța competiției a crescut odată cu dezvoltarea industriei locale de PR, iar relevanța ei se măsoară în multitudinea de concurenți aflați an de an la start, în performanțele finaliștilor și în profesionalismul celor care îi arbitrează.

Forum for International Communications este o organizație non-guvernamentală care cultivă în mediul comunicatorilor profesioniști standarde etice și de performanță ale profesiei de relații publice. Fundația organizează din 2003 Romanian PR Award, impus drept cel mai important eveniment de recunoaștere a excelenței în domeniul comunicării din România. În aprilie 2009, fundația a lansat portalul PR Romania, una dintre cele mai relevante publicații online de PR din Europa, conform Communications Director. În martie 2006, Forum a inițiat programul CSR Romania cu scopul de a promova bunele practici în domeniul responsabilității sociale corporatiste, program afiliat la rețeaua europeană CSR Europe. Alături de parteneri din sectorul privat și public, Forum implementează din 2017 Carta Diversității din România. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Conan PR

Conan is an independent Romanian agency founded in 2010. We are a team of dedicated professionals focused on building mutually beneficial relationships between brands and their stakeholders. And we are doing it by... vezi detalii »

WefflerMark

Make your brand voice inspiring. Începând din 2016, când spui WefflerMark, te gândești doar la WefflerMark. Adică la noi: agenția de publicitate care își dorește să transforme ideile... vezi detalii »

Line Agency

We are a New Age Marketing Agency. A team of awarded specialists in cross-disciplinary marketing with thorough experience and great credentials achieved in the biggest marketing practices in Romania, France and... vezi detalii »

Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Chapter 4 Communications Romania

Construim incredere. Crestem reputatii. Exploram potential de business. Croim strategii de comunicare pe masura obiectivelor de performanta ale clientilor nostri si le implementam cu succes pentru ca facem echipa... vezi detalii »

Spoon Media

Spoon a inceput in 2003 ca o agentie de strategie de media dar a evoluat diversificandu-si serviciile catre o agentie de comunicare digitala si media. Obiectivul Spoon este sa combine experienta de analisti de date... vezi detalii »

Minio Studio

Gandim strategic si executam creativ. Asta facem noi la Minio Studio. Suntem o agentie lansata in 2016 si care, dupa doar 3 ani, a ajuns sa ocupe locul 28 in Forbes Ad Agencies List. Oferim mai mult decat campanii... vezi detalii »

Zaga Brand

Fondata in 2005, agentia de comunicare creativa Zaga Brand si-a propus si a reusit sa creeze un mediu de lucru productiv in care imposibilul este doar o provocare. Intr-o atmosfera “crazy about our work”,... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 14 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Oameni

Festivaluri

Subiecte

SectiuneBranded


Related