[SoMe Update] Patricia Bălan: Încearcă lucruri noi, îndrăznește, limita-i la cer! Dar cerul trebuie să fie mereu nevoia brand-ului

[SoMe Update] Patricia Bălan: Încearcă lucruri noi, îndrăznește, limita-i la cer! Dar cerul trebuie să fie mereu nevoia brand-ului

Omul de social media ia bani ca să posteze poze. E o prejudecată comună despre meseria ei, spune Patricia Bălan, Social Media Manager la Maker Studio și Social Media Executive, Minio Studio. De fapt, specialiștii social media au multe responsabilități care includ strategie, creație și raportare, printre altele.

De când lucrează în domeniu a învățat cât de important este să ia pauze, povestește Patricia, care a trecut deja printr-un burnout. Îi încurajează pe alții să plece în concedii, iar pe cei la început de drum în social media să aibă curaj să-și susțină ideile. Dar și să înțeleagă că nu tot conținutul trebuie să fie fun și electrizant. Ce contează este să te adaptezi nevoile brandurilor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Maker Studio

Maker Studio este un hub de creatori ce produce continut video snackable co-creat alaturi de un colectiv de tineri Makeri, pentru tinerii consumatori. Este un nou mod de a crea content relevant si engaging pentru... vezi detalii »

Minio Studio

Gandim strategic si executam creativ. Asta facem noi la Minio Studio. Suntem o agentie lansata in 2016 si care, dupa doar 3 ani, a ajuns sa ocupe locul 28 in Forbes Ad Agencies List. Oferim mai mult decat campanii... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related