[UPDATE] Webstyler a fost desemnata Agentia Anului la Internetics 2013

[UPDATE] Webstyler a fost desemnata Agentia Anului la Internetics 2013
Foto: Adi Bulboaca si Claudiu Popescu

Cele mai bune proiecte online din Romania au fost premiate in cadrul galei Internetics, care a avut loc pe 10 octombrie, la CinemaPRO. Gasiti aici lista completa a castigatorilor, pe sectiuni.

Webstyler a fost desemnata Agentia Anului, aceasta castigand in total sase premii, printre care trofeul de aur la Websites, Microsites and blogs promoting brands, cu “Tara lui Andrei”, pentru Petrom, si trofeul de argint la categoria Interactive Campaigns - Digitally Led Campaigns, pentru campania “Why don’t you come over?”, realizata pentru Gandul.info.

[UPDATE] "La doar o zi dupa ce am castigat recunoasterea pe plan regional prin castigarea primului nostru Grand Prix international, la Golden Drum, alaturi de GMP cu 'Why Don’t You Come Over', acum am reusit sa ne impunem, din nou, pe plan local. Aceasta a sasea recunoastere ca cea mai valoroasa agentie digitala la cel mai important festival romanesc dedicat comunicarii digitale ne da un plus de motivatie pentru viitor. Le multumesc clientilor pentru increderea pe care o au in noi si felicit echipa noastra pentru pasiunea si dedicarea de care dau dovada zilnic”, a declarat Bogdan Nitu (General Manager, Webstyler) intr-un comunicat emis de Blind Carbon Copy Communication.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Profero Bucuresti

Profero Bucuresti, afiliata la reteaua internationala MullenLowe Profero, este o agentie de digital advertising cu o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania, atat cu branduri locale, cat si... vezi detalii »

Dosare editoriale

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related