Trofee pe cap de creativ

Topul agentiilor romanesti in functie de podiumurile urcate. Cind vine vorba despre diplome si statuete, McCann si Leo Burnett sint cele mai stringatoare agentii de la noi.

Premiile stirnesc spiritele printre publicitarii autohtoni: unii le contesta utilitatea, iar altii protesteaza fata de modul de organizare a competitiilor autohtone si cer ierarhizarea statuetelor in functie de valoarea festivalului. "Cotidianul" a realizat o numaratoare a premiilor obtinute de agentiile romanesti la festivalurile de publicitate locale si internationale, de la inceputurile industriei romanesti si pina in prezent, neluind in calcul nominalizarile.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related