5 membri noi in echipa GAV

Sus: Radu Radulescu, Elena Muresanu, Cristina Raducu; jos: Oana Dragusin, Alex Borsan

Agentia de publicitate GAV si-a marit echipa si demareaza proiecte noi. Alexandru Borsan, Radu Radulescu, Oana Dragusin, Cristina Raducu si Elena Muresanu vor completa competentele in zona de creatie, strategie, client service si digital, arata un comunicat emis de agentie.

Alexandru Borsan s-a alaturat echipei GAV ca Digital Strategy Director. Absolvent de ASE, fost director de strategie online la Cohn&Jansen JWT, Alex este fondatorul  singurului festival de film online dedicat schiorilor si boarderilor romani (Alive!) si animatorul derdelus.ro.                  

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol


FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

SectiuneRelated