Castigatorii IAB MIXX Awards 2014

IAB MIXX Awards 2014 si-a anuntat ieri castigatorii, la finalul primei zile a ICEEFest, eveniment organizat de Thinkdigital. La cea de-a treia editie a competitiei au fost inscrise 32 de campanii realizate de 17 agentii independente sau parte a unor grupuri internationale de comunicare. Cele mai populare categorii pentru inscrieri au fost anul acesta Brand Awareness and Positioning si Best Social Media App, arata un comunicat venit din partea Rogalski Damaschin. 

"Anul acesta numarul inscrierilor a crescut cu aproape 20%, iar competitia a fost cu atat mai acerba.  Juriul a fost foarte exigent, iar campaniile castigatoare au fost cu adevarat valoroase, insa tocmai din acest motiv, la aceasta editie, pentru prima oara de la organizarea IAB MIXX Awards in Romania, am avut 2 categorii care nu au avut castigatori – Mobile App si Rich Media Display. Speram ca in 2015 sa isi ia revansa!", a declarat Ioana Anescu (Director Executiv, IAB Romania).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol


GEOMETRY GLOBAL

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

V8 Interactive

Curajul creativ ne defineste. Ne asumam cu indrazneala responsabilitatea de a face lucruri care nu s-au mai facut vreodata, dezvoltand solutii digitale... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

SectiuneRelated