Starcom este finalista la Eurobest

Agentia de comunicare Starcom Romania a intrat in finala Eurobest Awards, unul dintre cele mai importante festivaluri de creativitate ale Europei.

Compania este nominalizata cu doua lucrari, ambele pentru clientul Avon Romania: campaniile "1 din 8 femei" si "Afla ca esti bine" au intrat in finala la categoria Media pentru "Best Use of Magazine", respectiv "Mixed Media".

Pentru Corina Bernschutz, Director de Inovatie Starcom, nominalizarea la Eurobest reprezinta inca un motiv de bucurie - "Afla ca esti bine", campania care continua si anul acesta indemnul campaniei "1 din 8 femei" pare sa se bucure de acelasi succes: "Tinand cont de importanta si expertiza Eurobest, suntem onorati sa fim in finala. Ne bucura insa ca si campania de anul acesta, "Afla ca esti bine", pe care Starcom a realizat-o pentru Avon si care continua lupta impotriva cancerului la san, se bucura de aceeasi recunoastere, atat din punct de vedere al creativitatii strategiei, cat si al rezultatelor", a declarat Corina Bernschutz.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related