Art Director @ Perceptum

Anunt valabil pana la data de 2020-04-13
Companie: Perceptum
Specializare: Art, Marketing
Tip job: Remote, Full Time
Nivel: Senior

Perceptum angajeaza Art Director cu experienta in design vizual online si offline de cel putin 5 ani in agentii, gandire strategica si originalitate creativa demonstrate prin portofoliul de proiecte, capacitate de lucru sub presiunea deadline-urilor si spirit de echipa.

Oferim, in schimb, un mediu de lucru dinamic, motivant, in care ideile creative sunt transpuse in concepte, campanii si evenimente de amploare, destinate unor clienti de top din diverse industrii, precum farma, auto, energie, FMCG, banking &insurance, beauty&cosmetics, IT.

Asteptam CV-urile si portofoliile creative.

Aplica la acest job

Aplicatia ta va ajunge la Perceptum.

Datele de identificare sunt:

Perceptum Concept S.R.L.
înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/6711/2013 


Te informam ca în conformitate cu prevederile Regulamentului General privind Protectia Datelor, aplicabil din 25 mai 2018, datele tale cu caracter personal furnizate prin intermediul acestei aplicatii vor fi prelucrate de catre companie doar îi scopul ocuparii acestei pozitii vacante şi stocate pe o perioadă de maxim 18 luni in vederea indeplinirii interesului legitim al companiei.

Prin aplicarea la acesta pozitie confirmati ca ati citit si ati inteles declaratia de confidentialitate de mai sus, precum si modul de prelucrare a datelor facuta de IQads pentru functionarea acestui serviciu.

Maxim 3000 de caractere

Formatele acceptate: pdf, doc, txt, rtf, jpg, png, gif, ppt, pps. In limita a 5 MB.

Completeaza verificarea de mai jos


Branded


Related