Grupul Publicis formeaza la nivel local cel mai puternic pool de media: PGM

Cu scopul declarat de a imbunatati performanta in comunicare a clientilor si de a optimiza investitiile de marketing, grupul international Publicis isi uneste cele 3 agentii de media existente pe piata romaneasca in cel mai solid grup local de negociere sub numele de PGM (Publicis Groupe Media).

In Romania, grupul Publicis este format din cele mai puternice agentii de media de pe piata locala: Zenith Media, Optimedia si Starcom MediaVest, fiind totodata cel mai mare - cu o cota de piata de 25.1%, si cel mai bun grup de comunicare din Romania, potrivit celui mai recent studiu RECMA (singura companie de research internationala care monitorizeaza piata agentiilor de media). De altfel, si recentul studiu AdMarket derulat de Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania si D&D Research a confirmat pozitia puternica a agentiilor de media ale grupului Publicis.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related