MRM Partners devine MRM Worldwide

In urma achizitiei de catre Interpublic Group, compania de comunicare digitala MRM Partners devine parte integranta a retelei MRM Worldwide si isi schimba denumirea in MRM Worldwide Romania.

Vorbind despre avantajele in a face parte dintr-o retea globala, Bogdana Butnar (Managing Director & Head of Strategy la MRM Worldwide Romania) a declarat: "Eu cred ca e de bine sa ai in spate o retea puternica. Pentru noi, integrarea cu grupul McCann in Romania presupune un volum de expertiza si de munca mult mai mare, iar suportul pe care ni-l ofera MRM Worldwide este nepretuit. Ca sa nu mai vorbim ca e plina reteaua de oameni destepti de la care putem invata atatea. Deja am inceput sa stabilim niste grupuri de lucru cu colegi din Amsterdam si San Francisco. Cred ca va fi o perioada interesanta pentru noi, integrarea asta, si sunt convinsa ca vom iesi mai destepti si mai pregatiti de lucruri mari din ea."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


SectiuneBranded


Related