Effie 2009 si-a premiat castigatorii

Cea de-a sasea editie Effie Romania si-a desemnat castigatorii in cadrul Galei de Premiere ale carei gazde au fost, ca in fiecare an, International Advertising Association (IAA) si Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania (UAPR).

Brands & Bears, Leo Burnett & Target, GMP Advertising, Next Advertising, Papaya Advertising, Scala JWT, Lowe & Partners, CAP, Unilever, Graffiti BBDO, Propaganda, Publicis, Grey Romania, Odyssey Communication si Proximity sunt premiantii editiei 2009.

Cea mai de succes agentie a acestei editii a fost Papaya Advertising, care, la prima participare in competitie, a obtinut 6 premii, inclusiv trofeul Grand Effie. Campania "A Drop of Style in Your Life", semnata de Papaya pentru brandul Cava D'Oro, a fost premiata cu Gold Effie la categoria Alcoholic Beverages si in sectiunea speciala David vs. Goliath. Urmatoarea clasata in topul agentiilor, Leo Burnett & Target, a castigat 4 trofee, iar Graffiti BBDO si Next Advertising, cate 3.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related