Lista castigatorilor EFFIE 2009

Cea de-a sasea editie EFFIE Romania si-a desemnat aseara castigatorii in cadrul Galei de Premiere ale carei gazde au fost, ca in fiecare an, International Advertising Association (IAA) si Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania (UAPR).

CATEGORY: FOOD PRODUCTS I

Gold Effie
Campaign Title: Matache Macelaru' (print, tv)
Brand: Matache Macelaru'
Submitted by: Next Advertising & CAP

Silver Effie
Campaign Title: Long-forgotten tastes (Green Nuts, Roses, Bitter cherries, Little girl, Little Boy II, Little Boy I)
Brand: Napolact
Submitted by: Propaganda

Silver Effie
Campaign Title: Sibiu Country (Palarierii, Tesatoarele, Femeia, Bucataria, Traditii)
Brand: Pate Sibiu
Submitted by: Graffiti BBDO

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Geometry

Geometry este agentia de End to End Creative Commerce, parte a WPP. Obiectivul nostru este acela de a crea experiente in retail care sa duca la cresterea businessului. Credem ca spatiul de retail are cel mai... vezi detalii »

MullenLowe

De peste 25 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneBranded


Related