Ramona Andrei este noul PR Director in echipa Ogilvy Public Relations

Cu o experienta de 7 ani in industria de relatii publice si comunicare, Ramona Andrei s-a alaturat echipei Ogilvy Public Relations in pozitia de PR Director.

Anterior numirii sale, Ramona a gestionat programe de corporate communication si consumer marketing pentru clienti din domeniile FMCG, industry, pharma, real estate - shopping centers si retail in agentii precum Tempo Advertising si GMP PR. Ramona Andrei a facut parte din echipa care a pus bazele GMP PR, avand rezultate recunoscute la European Excellence Awards si Romanian PR Awards. In cadrul acestei agentii a coordonat campanii si proiecte pentru Mr. Bricolage, Rosia Montana Gold Mining Project, Tiago Malls (Mivan Group), Terapia Ranbaxy si Timisoreana.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Oameni

Pozitii

SectiuneBranded


Related