Lowe & Partners semneaza campania stradala pentru Claritine

In lunile august & septembrie, agentia va impanzi Romania cu statui vii. Protagonistul actiunii este Claritine, liderul pietei locale de antialergice OTC.

Lowe prin divizia specializata in comunicare medicala, Medic One, semneaza una dintre cele mai indraznete campanii implementate pentru un produs farmaceutic in Romania.

In plin sezon al alergiilor, campania isi propune educarea publicului roman cu privire la simptomatologia lor, precum si la solutiile existente pentru ameliorarea acestora;

"Alergia este peste tot si, desi atat de deranjanta, este in mod paradoxal foarte bine "tolerata" de romani. Rar se intampla ca cineva afectat de o alergie sa ia efectiv masuri pentru combaterea ei. Majoritatea pacientilor prefera sa invete sa convietuiasca cu problema, ignorand faptul ca anumite reactii de acest fel pot avea efecte dramatice. E nevoie de educatie in acest sens si am decis ca cea mai buna metoda de a atrage atentia este sa venim in intampinarea lor surprinzandu-i acolo unde se asteapta mai putin!" spune Corina Sofariu, Account Director.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Medic One Communication

Founded in 1999 by MD Oana Cociasu together with Veronica Savanciuc and other partners, Medic One is the first full-service communication agency in Romania to exclusively dedicate its activity to medical... vezi detalii »

Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Sectiune


Comentarii

Jekyll Hide
acum 14 ani
V-am laudat mai pe larg pe http://cudoi.blogspot.com/2009/08/cui-i-o-vindem-paia-cu-statuile.html.


Branded


Related