Brands&Bears semneaza campania de lansare a branzei Cedar, de la Hochland

Dupa ce am vizitat fabrica de la Sovata si am vazut cum se fac branzeturile naturale, am inteles perfect cum ar trebui facuta campania de comunicare pentru cea mai noua specialitate de branza din portofoliul Hochland - CEDAR.

Expert in branzeturi, Hochland ne-a initiat in tainele degustarii branzei. Am descoperit astfel, cu placere deosebita, branza CEDAR - o specialitate de branza maturata, tare, mai putin cunoscuta pe piata romaneasca. Desi specialisti in degustarea branzei telemea si a cascavalului, putini dintre noi mai degustasera un cedar maturat alaturi de niste samburi de nuca sau struguri. Am presupus ca si printre consumatori, "cunoscatorii" ar fi relativ putini.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Saga Film

Una dintre cele mai importante companii romanesti de productie de reclame TV si film, cu o istorie de doua decenii: din 2000 pana in prezent, am produs peste 2000 de reclame si 15 filme de lung metraj sau scurt... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related