Lowe PR a castigat licitatia Departamentului pentru ajutor umanitar a Comisiei Europene (ECHO)

Lowe PR pregateste prima campanie de informare si sensibilizare a romanilor cu privire la activitatea si rolul ECHO in ajutorarea tarilor din afara Uniunii Europene.

"Dupa derularea unor campanii similare in tari precum Ungaria, Austria, Marea Britanie sau Italia, a venit randul Romaniei sa descopere rolul vital pe care Uniunea Europeana il indeplineste in ajutorarea victimelor crizelor umanitare. Aceasta campanie va ilustra modul in care solidaritatea europeana cu oamenii care au nevoie de ajutor poate face diferenta", declara Janice GEORGE, Communication Officer al Directiei Generale Ajutor Umanitar din cadrul Comisiei Europene.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Initiative Romania

Initiative este una din cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de planificare si cumparare de media, de strategie, consultanta de media si new media. Initiative este... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, in acelasi an, locul 1 in cele mai importante competitii ale industriei: PR Agency of the Year in cadrul galei Romanian PR Award 2014, #1 PR Agency in... vezi detalii »

Oameni

Festivaluri

Pozitii

SectiuneRelated