FRIENDS Advertising a realizat campania de lansare pentru Buybooks.ro

Campania de comunicare pentru lansarea Buybooks.ro a fost realizata in colaborare cu FRIENDS Advertising. Sub sloganul "Cea mai mare librarie online din Romania", Buybooks.ro investeste in publicitate pentru a creste consumul de carte in Romania.

In acest scop, FRIENDS Advertising a realizat un concept creativ pentru Buybooks.ro avandu-l in prim plan pe Shobi - un rozator de carti. Personajul este deci, cel mai mare consumator de carti din cea mai bogata librarie online din Romania. Pe langa materiale de identitate, FRIENDS Advertising a realizat pentru Buybooks si un spot TV, difuzat in cinema-urile din Bucuresti, in perioada decembrie 2009 - februarie 2010.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

Campanii

Sectiune



Branded


Related