"Bucatarul HapiHap" - concurs adresat bloggerilor pasionati de gatit

Bloggerul care va obtine cele mai multe vizualizari pe Youtube la filmuletul cu mancarea pregatita de el va obtine titlul de “Bucatarul HapiHap”, anunta un comunicat al agentiei care a lansat concursul, Grey. Concursul se desfasoara pe canalul HapiHap de pe Youtube si este comunicat pe paginile de Facebook si de Twitter HapiHap.

11 bloggeri pasionati de gastronomie sunt parteneri in concursul HapiHap. Acestia au postat pe canalul de Youtube HapiHap cate un filmulet in care pregatesc o reteta si in care apare painea toast HapiHap. Dupa 2 saptamani, bloggerul cu cele mai multe vizionari va fi numit “Bucatarul HapiHap”. Dupa o saptamana de cand au fost postate primele retete, canalului HapiHap are peste 16.000 de vizualizari. Reteta de piept de pui cu legume, realizata de Laura Adamache (http://adamache-laura.blogspot.com/), conduce in acest moment, cu 3.065 de vizualizari.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related