Proiectele castigatoare la Webstock Awards 2010

La cea de-a treia editie Webstock Awards, competitia celor mai creative proiecte de social media din Romania, au fost inscrise 195 de proiecte in cele 12 categorii disponibile in concurs. Din cele 150 de proiecte care au trecut de preselectie, juriul profesionist a desemnat 40 de proiecte castigatoare, 12 fiind distinse cu trofeul Webstock 2010.

I. PUBLISHING

locul 1

Trilulilu: Cook'n Rolla

locul 2 

Zacusca Labs: Comunitate dezlegatori integrame

locul 3

Copimaj Interactive: Refresh.ro

II.UTILITY

locul 1

Treeworks: Zelist Monitor

locul 2

Zoom Studios: Cicloteque 

locul 3

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

Zitec

Una dintre cele mai proeminente companii de servicii de dezvoltare software end-to-end din Europa, Zitec sustine transformarea digitala a companiilor pe aproximativ 30 de piete, precum SUA, Canada, Marea Britanie,... vezi detalii »

Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneBranded


Related