EFFIE Romania 2006 la cea de a III-a editie

International Advertising Association - Filiala Romania (IAA) alaturi de Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania (UAPR) anunta inceperea lucrarilor pentru cea de a treia editie a Festivalului EFFIE 2006.

EFFIE este singurul festival care recompenseaza reusita in atingerea si depasirea obiectivelor de publicitate. Evenimentul, ce se va desfasura la sfarsitul lunii Martie 2006, se gaseste acum la cea de a treia sa editie in Romania, ca urmare a preluarii in 2004 a licentei de organizare de la American Marketing Association New York. La aceasta editie, pentru a veni in intampinarea celor interesati de eficienta prin care publicitatea realizeaza obiectivele de marketing ale clientului, Comitetul EFFIE 2006 a decis sa organizeze un seminar dedicat acestui subiect. Evenimentul va avea loc in data de 9 Februarie 2006 la J.W. Marriott Grand Hotel Bucharest.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related