Geometry Global Romania si-a dezvaluit noua identitate

Geometry Global Romania si-a dezvaluit noua identitate

Dupa ce in luna iunie 2013, WPP a anuntat fuziunea a doua companii din grup, OgilvyAction si G2, pe 26 septembrie a fost dezvaluita oficial identitate agentiei nou formate, Geometry Global, cea mai mare agentie de activare de brand din EMEA. Identitatea este una unitara pentru toate cele 24 de birouri din zona, au spus reprezentantii agentiei la conferinta de presa organizata cu ocazia lansarii. Evenimentul a avut loc in acelasi timp in toate birourile din lume.

In ceea ce priveste piata locala, cele doua agentii care au format Geometry Global isi vor pastra portofoliile de clienti in cadrul unui nou grup. Echipa din Romania e formata din 150 de oameni si isi va pastra aceeasi structura ca pana acum, care acopera toate ariile unei comunicari integrate. Focusul va fi indreptat spre activarea de brand.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related