[AdLife] Eugen Suman: Am invatat multe chestii misto la Radio Romania Tineret. Cum ar fi editarea cu foarfeca.

[AdLife] Eugen Suman: Am invatat multe chestii misto la Radio Romania Tineret. Cum ar fi editarea cu foarfeca.

Cu genunchii juliti in copilarie prin Berceni, lui Eugen Suman nu i-a fost greu sa se adapteze nicaieri.

In Romania si-a exersat condeiul la Speed Promotion (Godmother), unde a lucrat pe conturi de la bete de chibrit la masini de lux, cum explica inspirational intr-un articol despre bucuriile junioratului in agentii independente, apoi a continuat sa stranga experiente la Ex Aequo, Grey (acum G2 Romania) si Graffiti BBDO.

In 2011 a plecat din Romania sa faca "marketing a reklama" la agentia JANDL Bratislava, unde acum e Associate Creative Director. Privind in urma, se gandeste ca ar fi trebuit sa plece mai devreme. Are mai multe premii castigate la competitii de creatie, cel mai recent fiind un inger la AdPrint pentru campania Carturesti – "Esti ceea ce citesti", dar gasiti o lista intreaga cu trofee pe LinkedIn.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Geometry

Geometry este agentia de End to End Creative Commerce, parte a WPP. Obiectivul nostru este acela de a crea experiente in retail care sa duca la cresterea businessului. Credem ca spatiul de retail are cel mai... vezi detalii »

Godmother

Suntem BTL din cap pana-n picioare. Suntem BTL pana la ultimul por si suntem BTL cum nu s-a mai pomenit.   Putem adauga un plus digital oricarei activari in-store, oricarei promotii, oricarei lansari de... vezi detalii »

Dosare editoriale

Festivaluri

SectiuneBranded


Related