[AdLife] Eugen Suman: Am invatat multe chestii misto la Radio Romania Tineret. Cum ar fi editarea cu foarfeca.

[AdLife] Eugen Suman: Am invatat multe chestii misto la Radio Romania Tineret. Cum ar fi editarea cu foarfeca.

Cu genunchii juliti in copilarie prin Berceni, lui Eugen Suman nu i-a fost greu sa se adapteze nicaieri.

In Romania si-a exersat condeiul la Speed Promotion (Godmother), unde a lucrat pe conturi de la bete de chibrit la masini de lux, cum explica inspirational intr-un articol despre bucuriile junioratului in agentii independente, apoi a continuat sa stranga experiente la Ex Aequo, Grey (acum G2 Romania) si Graffiti BBDO.

In 2011 a plecat din Romania sa faca "marketing a reklama" la agentia JANDL Bratislava, unde acum e Associate Creative Director. Privind in urma, se gandeste ca ar fi trebuit sa plece mai devreme. Are mai multe premii castigate la competitii de creatie, cel mai recent fiind un inger la AdPrint pentru campania Carturesti – "Esti ceea ce citesti", dar gasiti o lista intreaga cu trofee pe LinkedIn.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Godmother

We are brand experience artisans Godmother inseamna pasiune. Pasiune pentru crearea unor experiente de brand pozitive, bazate pe conexiuni profunde intre brand si consumator. Ne propunem sa inspiram audientele prin... vezi detalii »

Dosare editoriale

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related