[AdLife] Eugen Suman: Am invatat multe chestii misto la Radio Romania Tineret. Cum ar fi editarea cu foarfeca.

[AdLife] Eugen Suman: Am invatat multe chestii misto la Radio Romania Tineret. Cum ar fi editarea cu foarfeca.

Cu genunchii juliti in copilarie prin Berceni, lui Eugen Suman nu i-a fost greu sa se adapteze nicaieri.

In Romania si-a exersat condeiul la Speed Promotion (Godmother), unde a lucrat pe conturi de la bete de chibrit la masini de lux, cum explica inspirational intr-un articol despre bucuriile junioratului in agentii independente, apoi a continuat sa stranga experiente la Ex Aequo, Grey (acum G2 Romania) si Graffiti BBDO.

In 2011 a plecat din Romania sa faca "marketing a reklama" la agentia JANDL Bratislava, unde acum e Associate Creative Director. Privind in urma, se gandeste ca ar fi trebuit sa plece mai devreme. Are mai multe premii castigate la competitii de creatie, cel mai recent fiind un inger la AdPrint pentru campania Carturesti – "Esti ceea ce citesti", dar gasiti o lista intreaga cu trofee pe LinkedIn.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Godmother

Agentie de publicitate cu o experienta de 22 de ani, specializata in furnizarea de servicii de tip BTL si digital, orientati permanent catre solutii si cu peste 1000 de evenimente implementate. Credem in engagement,... vezi detalii »

Dosare editoriale

Festivaluri

SectiuneBranded


Related