Ioana Manoiu face parte din juriul European SABRE Awards 2014

Ioana Manoiu face parte din juriul European SABRE Awards 2014

Ioana Manoiu (Managing Partner, GMP PR) va face parte din juriul international al festivalului European SABRE Awards, editia 2014. Premiile SABRE Awards sunt recunoscute ca cea mai prestigioasa competitie dedicata industriei de relatii publice, iar anul acesta festivalul aniverseaza 10 ani in EMEA, anunta un comunicat emis de GMP PR.

”Prezenta constanta a romanilor in juriile competitiilor de comunicare importante din lume confirma nivelul ridicat al industriei si al specialistilor nostri. Piata serviciilor de comunicare din Romania este de cateva zeci de ori mai mica decat cele din Europa de Vest, insa creativitatea, strategia si expertiza ne fac sa concuram de la egal la egal in competitii si ne aseaza la aceeasi masa cu cei mai mari consultanti din domeniu”, a declarat Ioana Manoiu (Managing Partner, GMP PR).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP PR

Fondată în 2007, GMP PR, parte a GMP Group, este una dintre cele mai importante agenţii de relaţii publice din România. De-a lungul timpului, activitatea agenţiei a fost recunoscută local şi internaţional... vezi detalii »

Oameni

Subiecte

SectiuneBranded


Related