Ti-a mai ramas o saptamana sa creezi noul design al pachetului DERO

Ti-a mai ramas o saptamana sa creezi noul design al pachetului DERO

A mai ramas doar o saptamana de inscrieri pentru competitia creativa lansata de catre DERO si IQads pe platforma The Creator. Competitia "DERO e al tau" vrea sa ii starneasca pe toti profesionistii si pasionatii de design sa se inspire din lucrurile frumoase din jurul lor si sa creeze noul ambalaj DERO, care va ajunge pe rafturile din intreaga tara.

Pana acum avem 32 de lucrari aprobate si publice pe site-ul competitiei, concepte care ilustreaza din diverse perspective ce inseamna prospetimea din inima Romaniei curate. DERO va imbraca una dintre aceste haine proaspete create de voi in cadrul competitiei si va va premia, in doua etape. La final, lucrarea castigatoare va deveni noul ambalaj al unuia din sortimentele DERO distribuit in toata tara. 

Pana acum exista multe inscrieri care se folosesc de motivele traditionale romanesti, de broderii si imprimeuri dintre cele mai diverse si chiar de straiele noastre nationale, de la ie pana la itari. Avem mai jos doua dintre lucrarile care folosesc obiecte de imbracaminte de traditie si ne bucuram sa vedem asemenea interpretari frumoase ale brief-ului.

In mod clar, majoritatea lucrarilor inscrise au in compozitie si tricolorul, ajuns sa fie interpretat si reinterpretat pentru a intra perfect pe ambalajul noului pachet DERO. Flori cusute pe etamina, peisaje romanesti de maci, rapita si ape de munte, fluturi, curcubeie sau inimi tricolore - toate cu gandul si inima la ceea ce inseamna prospetimea Romaniei curate.

Poti si tu sa-i dai forma si culoare noului ambalaj DERO si sa te inscrii pana pe 7 iulie in competitie cu una sau mai multe creatii. Mai multe detalii gasesti in regulamentul si sugestiile de pe site. Nu uita ca inainte de a incepe este extrem de important sa citesti cu atentie brieful si abia la pasul urmator te poti folosi de kit-ul de inscriere pentru a-ti pune ideile in aplicare pe ambalaj.

Prima etapa a competitiei va desemna cele mai bine clasate 10 lucrari finaliste prin votul profesionistilor si al publicului de pe platforma The Creator. Fiecare va fi premiata cu 1.000 de lei, fiind promovata atat online cat si offline.

In a doua etapa, toate cele 10 lucrari finaliste vor fi implicate intr-un proces de adaptare tehnica la cerintele specifice gamei de ambalaje DERO si apoi vor fi prezentate spre votare publicului larg. Marea castigatoare in cadrul etapei finale va fi premiata cu 4.000 de lei si va constitui directia vizuala a noului ambalaj DERO cu prospetimea din inima Romaniei curate.

Toate informatiile de care ai nevoie le gasesti pe The Creator.

Despre platforma The Creator

TheCreator.ro este platforma powered by IQads care gazduieste competitii de user-generated branded content, activand cea mai importanta comunitate creativa din Romania. Pana acum au fost organizate peste 20 competitii de design si film, pentru branduri ca: Avon, AXE, BCR, Bergenbier, Desperados, Dove, JOE, Nescafe, Puma sau Yahoo!.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related