"Cu soarele in vacanta", o campanie de PR semnata FCB Bucharest pentru Eucerin

"Cu soarele in vacanta", o campanie de PR semnata FCB Bucharest pentru Eucerin

FCB Bucharest si Eucerin anunta campania "Cu soarele in vacanta", o campanie de PR ce isi propune sa atraga atentia consumatorilor asupra importantei folosirii produselor pentru protectie solara. Totodata, campania isi propune sa sporeasca notorietatea gamei de produse solare Eucerin SUN. Campania aduce in centrul atentiei povestile a 4 familii de bloggeri care se pregatesc pentru vacanta de vara: Dana Rogoz si familia ei, Andreea si Cabral Ibacka, Marta Usurelu si Cristian Manafu, Laszlo Nagy, Sanda si Matei, precizeaza un comunicat emis de FCB.

Conceptul creativ al campaniei a pornit de la un insight conform caruia romanii nu constientizeaza efectele negative ale unei expuneri neprotejate la soare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related