[Tinerii din agentii - Lowe & Partners] Raluca Popa: Publicitatea m-a cucerit din momentul in care am inceput sa lucrez. Inainte eram cumva "ad-blind"

[Tinerii din agentii - Lowe & Partners] Raluca Popa: Publicitatea m-a cucerit din momentul in care am inceput sa lucrez. Inainte eram cumva "ad-blind"

Si n-a vazut nici pana in ziua de azi Mad Men! 

Dar, serios, faptul ca Raluca Popa (Copywriter, Lowe&Partners) n-a fost atrasa de publicitate deloc-deloc inainte sa inceapa lucrul e ceva interesant. Ba mai mult, ne-a spus ca inainte sa intre in lumea asta, era oarescum "ad-blind". Uitati ca se poate. E si o parte buna in lipsa de experienta: n-ai avut influente, negative sau de orice fel. 

Pana la urma, o reteta de copywriter bun nu prea exista, poate sa rasara de unde te astepti mai putin. Raluca a rasarit si tot creste.

Ne-a mai zis ca e genul care face gafe. Nu mari, micute si amuzante. Mai stiu eu pe cineva (pe mine, despre mine e vorba). Dar suntem simpatice, cred si sper.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related